כל השאלות, התשובות, העצות והמידע שאתם צריכים עבור כדי לקבל את הטיפים שגוגל נותן לאתרכם, לשפר את הסריקה של האתר ולתקן שגיאות
שלום לכם לפני כחודש יצרתי עמוד חדש, חדש לי וכמובן גם לגוגל. גוגל אינדקס את העמוד הזה 50,000 פעם ולאחר מכן הוא ציין בפרמטרים לכתובת אתר את...
שלום לכם, יש לי 2 אתרים שיושבים על אותו שרת. לשניהם יש חשבון בכלי ניהול האתרים של גוגל. הכלי ניהול אתרים מציג לי סטטוס "קישוריות שרת" בכתום כל...
שאלה, בווב מאסטר בעמודה של "שאילתות חיפוש". יש אופציה לעשות: עם שינוי ולפי ההסבר של גוגל, זה השינוי בהשוואה לתקופה הקודמת.. רק לא מובן לי איזה...
היי, איך אפשר לדעת מתי גוגל סרק את המילות מפתח של האתר שלי?
לגוגל webmaster-tools ?
שלום לכולם, אני הכנתי מפת אתר xml ועכשיו אני רוצה להציב קישור אליה מדפי האתר. השאלה שלי היא האם להציב קישור למפה מכל דפי האתר או אולי רק מדף...
שלום לכולם, משהו הזוי קרא באתר הבא: http://www.shamai-locks.co.il/ אני נכנס Google Web master tools, ומגלה שהוא לא מציג את כל הקישורים שמפנים לעמוד...
היי, באופציה "קישורים לאתר שלך" לא מופיעים לי כל הקישורים למשל הכלי מראה שיש קישור מאתר וואלה לעמ' מסויים שבעצם בפועל יש ל- 2 עמ'....מדובר בדפים...
כבר חודש שאין שינוי.. האתר שלי הראשון הופיע עם סרטון פלאש לאחר שהבנתי שזה אל טוב במהירות מחקתי אותו והעלתי מחדש הנה האתר: http://migun-il.com...
מישהו מכיר את האפשרות לשלב באתר מנוע חיפוש של גוגל תמורת תשלום ? אני מעוניין לשלב מנוע חיפוש כזה אבל חסרים לי פרטים על האפשרויות שהוא נותן. מעבר...
שלום חברים, באחד האתרים החדשים שהקדמתי לפני איזה חודש סטטוס אינדקס מראה על 0 בעוד בגוגל עצמו אני מופיע בכל הדפים שבאתר. מה זה אומר ? מישהו יודע ?
יש לי בעיה ספציפית באתר שלי: www . dreaminfo . co . il כבר למעלה מחצי שנה שגוגל מסרב לאנדקס את כל הדפים באתר. (webmasters tools( אני מעלה...
שלום לכם, יש לי אתר דיי חדש. כתבתי כמה מאמרים עם לינקים לאתר, בנוסף הגבתי תגובות בבלוגים ובפורומים והוצאתי גם כמה קישורים מאתרים אחרים שלי. ...
שלום מעניין לדעת האם מישהו יודע לגבי הגדרות בוובמאסטר טולס ניתן לשנות מיקוד גיאוגרפי לפי מדינה האם בחירת מדינה מסויימת משפיעה על המיקום בתוצאות...
כאשר אני מכניס כתובת לאחזר ב goolebot הוא אומר לי שזה הושלם אבל אם תשימו לב בתמונה הכתובת כפולה וכאשר אני לוחץ עליה הוא מפנה אותי לדף 404 אשמח...
אני מבין שעל פי הוובמסטר אני יכול לדעת כמה הקליקו על תוצאת החיפוש של האתר שלי , אך עדיין יש פרטים שעלומים בעיני למשל? ...
יש לי אתר שיש לו דף שגיאה 404 , אבל בוומסטר הלינקים השבורים ( שבשבילם הוקם הדף 404 ) עדיין מופיעים כשגיאה. כשאני מקליק עליה אני מגיע לדף 404 למה...
"לאתר שלך הוקצו הגדרות קצב סריקה מיוחדות. לא תוכל לשנות את קצב הסריקה." נתקלתי בתופעה כאשר באתי לשנות את קצב הסריקה של הדפים בWebMasterTools הם...
מישהו יודע מה הכוונה בהערה "ספירת אינדקס בהמתנה" שמופיעה ב-SITEMAP ב-webmaster tools?
היי, כבר שבועיים שה Sitelinks נמחקו לי בכל האתרים - כל שאר הפרמטרים הקשורים בגוגל נותרו ללא שינוי. יש למישהו מושג מה קורה?
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום