כל השאלות, התשובות, העצות והמידע שאתם צריכים עבור כדי לקבל את הטיפים שגוגל נותן לאתרכם, לשפר את הסריקה של האתר ולתקן שגיאות
כאשר אני מכניס כתובת לאחזר ב goolebot הוא אומר לי שזה הושלם אבל אם תשימו לב בתמונה הכתובת כפולה וכאשר אני לוחץ עליה הוא מפנה אותי לדף 404 אשמח...
אני מבין שעל פי הוובמסטר אני יכול לדעת כמה הקליקו על תוצאת החיפוש של האתר שלי , אך עדיין יש פרטים שעלומים בעיני למשל? ...
יש לי אתר שיש לו דף שגיאה 404 , אבל בוומסטר הלינקים השבורים ( שבשבילם הוקם הדף 404 ) עדיין מופיעים כשגיאה. כשאני מקליק עליה אני מגיע לדף 404 למה...
"לאתר שלך הוקצו הגדרות קצב סריקה מיוחדות. לא תוכל לשנות את קצב הסריקה." נתקלתי בתופעה כאשר באתי לשנות את קצב הסריקה של הדפים בWebMasterTools הם...
מישהו יודע מה הכוונה בהערה "ספירת אינדקס בהמתנה" שמופיעה ב-SITEMAP ב-webmaster tools?
היי, כבר שבועיים שה Sitelinks נמחקו לי בכל האתרים - כל שאר הפרמטרים הקשורים בגוגל נותרו ללא שינוי. יש למישהו מושג מה קורה?
ראיתי הרבה נושאים על זה.. אבל הוובמסטר לא מתעדכן לי מזה כבר כמה חודשים על אתר ספציפי.. מה אפשר לעשות? למחוק ולהוסיף מחדש?
שלום, יש לי אתר שאלות ותשובות באנגלית. עקב בעיה מסויים של שכפול דפים באינדקס של גוגל, החלטתי לחסום חלק קטן של האתר ע"י DISALLOW בROBOTS ומחקתי את...
שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיה די מטרידה. בשבוע האחרון הוספתי ל-Sitemap של אחד האתרים שלי כ-1000 עמודים חדשים שלא היו עד אז ב-Sitemap. האתר עליו...
שלום. יש לי כנראה איזה בעיית התנגשות של כתובת האתר עם WWW ובלי WWW. מפת האתר שלי יושבת בכתובת: /http://backyard.co.il/sitemap.xml ב-...
אז, Webmaster tools מתחרים להם החל מתחילת השבוע לאנליטיקס. תכלס לא מורגש כמעט מה החיבור החדש הזה נותן. מישהו מצליח לראות תועלת במה שיש כרגע מהחיבור?...
איך מסירים כתובת URL בוובמסטרטולס? לדוגמא כשיש לי בטעות 2 עמודים כפולים, או כדי להסיר קובץ PDF שאני כבר לא רוצה באתר...
שלום לכם, שבוע טוב. הווב מאסטר טולז מראה לי שגיאות לקישורים שהם תקינים לחלוטין. שאלתי היא כזאת: שגיאות סריקה כאלו עלולים לפגום ולעכב את תהליך...
פתחתי עמוד שהוא תחת תקייה עם שם בעיברית, וגוגל מזה שתי עמודים - אחד תקין בעיברית ואחד נותן את הכתובת עם מלא מספרים וסימני אחוזים (כמו שבחלק מהדפדפנים...
יש מספר דפים באתר שלי שאינם קיימים, ברגע שמגיעים אליהם מקבלים הודעת 404, משום מה גוגל מתריע עליהם כדפים עם תוויות כותרות כפולות, אכן לכולם יש את...
שלום, לאחרונה באתר שלי שיניתי מספר דברים: א. הפניית 301 מהכתובת עם WWW לבלי WWW. ב. שיניתי בעיצוב מספר דברים ושיניתי לגמרי את תיק העבודות כתוצאה...
היי נכנסתי ל WEBMASTER TOOLS והגדרתי שגוגל יסרוק ויתייחס לדומיין שלי עם WWW. שאני לוחץ על "שמור" הוא רושם לי את ההודעה הזו: חלק מתהליך ההגדרה...
היום אני עושה איזו סריקה על חשבונות הוובמסטר טולס ומגלה שבאתר הפרטי שלי (com ישראלי שמאוחסן בארץ) לא מודגרת הרובליקה של Geotargeting . כמה זה...
שלום לכולם יש לי אתר שהסרתי ממנו דפים (דפי HTML) מהשרת , פשוט מחקתי אותם ובגוגל וובמאסטר טולס רשום שיש להם שגיאה של 404 (לא נמצא) - ושוב הם לא...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום