כל השאלות, התשובות, העצות והמידע שאתם צריכים עבור ה-Analytics שבאתרכם
מי שהוא יודע מה זה ומה עושים עם זה?
אני מנסה לעקוב אחר התנועה היוצאת מהקישורים באתר על ידי "אירועים"(Events) בגוגל אנליטיקס. הכוונה היא לנתר אם יצאו על ידי לחיצה על הקישורים באתר, ואם...
יש לי אתר חדש לעסק שהוא בקרוב יהפוך לאתר מסחר אלקטרוני. הבנתי שחשוב לי לחבר אותו לגוגל אנליטיקס כדי לקבל עליו מידע אבל אני לא מבין בכלל בזה ולא מכיר...
באופן אולי מגוחך לעולם לא הפעלתי את השירותים המורחבים שANALYTICS מציעים יש שם דמוגרפיה, תחומי עניין, גילאים וכו'. ברגע שאני רוצה להפעיל הוא טוען...
שלום רב, ניסיתי להגדיר אתר עם דומיין ישראלי עם סיומת CO.IL בחשבון אנליטיקס וקיבלתי שגיאה שסיומת לא חוקית. מה עושים?
היי.. חזרתי להשתמש באנליטיקס ואני זוכר את הממשק הישן שם היתי יכול לראות את מילות המפתח ה"אורגניות" שבאצמעותם הגיעו לאתר. היום כדי לראות את מילות...
שלום מדוע הדוח שציינתי , אינו מציג לי נתונים ונותן הערה : ייתכן שחלק מהנתונים בדוח זה הוסרו כאשר הוחל סף. למידע נוסף מציינת כי בתחילה , את...
שלום אני מנסה לשים פילטר באנליטיקס כך שהכניסות של לאתרים שלא לא ילקחו בחשבון. העניין הוא שאני גולש דרך שרת של היישוב בו אני מתגורר שמספק לכולנו...
שלום זה שנה כמעט שאני נתקלת בNOT PROVIDED הארור שבנמצא בערוצים האורגניים באנאליטקס. רוב האחוזים הברורים הם בנוט פרוביידד! 1. האם יש עוד שיטה...
הי האם הניתור הוא על דף הבית בלבד ? אם לא, כיצד מנתרים כניסות ל-דפים פנימיים ? :בראבו:
הי איזה שם דומיין עלי לרשום בגוגל אנאליטיקס , את המפנה או המופנה ? או את שניהם בשני חשבונות אנאליטיקס נפרדים ?:אממממ:
האם יש דרך לדעת מהו התאריך הראשון שפתחתי את גוגל אנליטיקס ? לא מצאתי את זה בהגדרות. תודה !
למחוק בבקשה.
http://www.kafry.net/?page_id=398 כמו כן אשמח לענות על כל שאלה ולצלם מדריכי הבהרה לשאלות שתשאלו :) בקרוב מדריכים נוספים....
האם למישהו כאן יש ניסיון עם Event Tracking ב Universal Analytics ? הבנתי שעושים את זה עם ה TAG MANAGER אבל מאחר ולא ניסיתי זאת בעבר הייתי שמח אם...
בדקתי לתומי את הסטטיסטיקות של אתר חדש שהעלנו ונתקלתי בכניסה מסיפרה "1" צירפתי תמונה ואשמח לשמוע אם מישהו נתקל בתופעה (מדובר אגב באתר באנגלית...
ממה שאני הבנתי שיעור יציאה מדף אומר שהגולש יצא מהדף שממנו הוא נכנס ולא עבר בדפים אחרים באתר שמזה אני יכוח להסיק או שהגולש מצא את מבוקשו מהדף שאליו...
שלום התקנתי אנליטיקס לאתר הזה וכעת אני רואה שהכניסות לאתר נמוכות מדי וזה לא הגיוני. לאחר בחינה יותר מדוקדקת באנליטיקס אני רואה שכל הדפים שנכנסו אלהם...
שלום יש לי בעיה קריטית ואשמח לקבל עזרה. יש לי אתר www.lironsongs.com , חיברתי אותו לגוגל אנליטיקס לפני חודשיים והיום שמתי לב שאני מקבל נתונים...
היי, ידוע לכם האם האנליטיקס מזהה/לא מזהה גולשים ב-private window ? תודה לעונים.
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום