כל השאלות, התשובות, העצות והמידע שאתם צריכים עבור ה-Analytics שבאתרכם
למרבה הבושה - בממשק החדש אני לא מוצא את מילות המפתח מהן נכנסו לאתר. תוכלו לומר לי היכן זה מוצג?
ראיתי עכשיו שיש הבדלים גדולים בין הנתונים שאני רואה בממשק החדש אל מול הנתונים של הממשק הישן על אותה תקופה ואותו חיתוך. מישהו יודע ממה זה נובע? מה...
הגעתי השבוע למקום 6 עם אתר חדש במילת מפתח מסוימת והיה לי כמות לא רעה של מבקרים (50 ביום) אבל ב3 ימים האחרונים שאני נכנס לאנליטיקס הוא מראה לי שהיו 0...
אני לא מסתדר עם המראה החדש של אנליטיקס איך מוציאים דוחות ב PDF בגירסא החדשה של אנליטיקס?
אז יצא שלא מחקתי דומיין שהיה ברשותי מאנאליטיקס, ויצא שנכנסתי היום לאנאליטיקס והוא מראה שיש מבקרים באתר שלא שלא קיים אז יצא שגוגל רואה דברים שלא...
הי מבדיקה באנליטיק בגזרת הלינקים הנכנסים, מצאתי שני אתרים שלא רלוונטים לאתרים שלי, שמפנים אלי קישורים. כמובן שנכנסתי אל האתרים כדי לבדוק אותם, ואין...
יש אפשרות בגוגל אנליטיקס לעשות שהוא לא יספור את הכניסות שלי לאתר ? , אני נמצא באתרים שלי הרבה ומנווט בין העמודים וזה מאוד מבלבל לדעת אם באמת היו...
יש לי אתר שאני מקבל בו בממוצע ביום, ככה 10 כניסות ל VISITORS ועוד נגיד 40 כניסות לCONTENT עכשיו הקטע המוזר זה שבCONTENT הדף הכי נצפה שלי בעצם מוצג...
בעבר רציתי לקנות פרסום באתר מסויים ולכן ביקשתי הרשאות צפייה של אנאליטיקס. הקשר עם אותו בן אדם אבד, וההרשאות ירדו (אבל משום מה האתר עדיין קיים לי...
אני סקרן לדעת איפה אני עומד לעומת אתרים אחרים. אם יש מישהו שמוכן לחשוף את מדד הBounce Rate של הגולשים באתר/ים שהוא מנהל... אני חושב שזה יהיה...
שלום לכולם, חיפשתי את הנושא הזה בפורום, ומכיוון שלא מצאתי - הרי שאלה: יש לי כמה חשבונות נפרדים באנליטיקס, כשבכל אחד מהם יש אתר אחד או שניים. כעת...
גם יש לכם בעיה בencoding של מילות המפתח בעברית? כנסו לקישור הזה וספרו לצוות התמיכה של אנליטיקס על הבעיה. ...
שלום אני מקדמת מספר אתרים, ונתקלתי בתופעה ממש קיצונית באחד מהם , השינוי הוא טוב אבל הוא נראה לי כמו טעות האחוזי נטישה ירדו באופן קיצוני מסביבות 40% ל...
מישהו יודע איך משתמשים בכלי הזה ? האם צריך לייצר לו goals? או להתקין אותו בצורה כזאת או אחרת? תודה
בביטא:
החל מאתמול אני מקבל מילות מפתח רבות מקודדות ולא מפורשות, לדוגמא: במקום: בית החייל אילת מקבל:...
שאלה קטנה. האם יש דרך שהאנליטיקס לא יספור אותי בכל פעם שאני נכנס לאתר שלי ? אני מכיר את הדרך שלא יספור את איי פי מסויים, הבעיה שפה בארץ האיי...
בוקר טוב ושנה טובה!!! יש לי שאלה בקשר לחשבון אנליטיקס שאינו מקושר לאדוורדס. ראיתי הבוקר חשבון של אתר מסוים, החשבון נפתח בג'ימייל אחד ואילו חשבון...
שימו לב לטאב החדש שנוסף בחוצץ ה- MY CONVERSIONS: MULTI-CHANNEL FUNNELS יש שם מידע מטורף
מה בדיוק הבדל בין 2 התוכניות?
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום