אינדקסים כגון DMOZ, Yahoo וגם הישראליים - מה עושים איתם?
פעם האתר שלי הופיע במדריך בקטגוריה הבאה: http://dmoz.org/World/Hebrew/%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%94/%d7%94 %d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa/ ...
נפתח מדריך אתרים ישראלי חדש. יש ארבעה אפשרויות של כניסה למדריך: קישור ממומן וקישור רגיל בתשלום(מיועד בעיקר לבעלי עסקים). קישור עם...
אפשר לקבל המלצות לאינדקסים שקשורים ב: קוסמטיקה, הרזיה, כושר גופני.
הרבה זמן לא הוסיפו את האתר שלי לדמוז. למרות שהאתר יחודי ומעניין, ואני לא רואה שום סיבה למה לא להוסיף אותו. הרושם שלי הוא שבעלי אינטרסים יושבים על...
יש לי התלבטות קלה לגבי האפקטיביות של הוספת לינקים בdirectory שהוא מתמחה אך ורק בנישה שאנחנו מקדמים. האם יש טעם להוסיף לינק? כמובן שהלינק כולל תיאור...
יש לי שאלה לגבי האינדקסים. אני עובד עם שני חברה מאוד מוכשרים ותותחים מרומניה. במסגרת העבודה הם הציעו לי לפרסם את הלקוח שלי באלפי אינדקסים...
אשמח לשמוע התייחסותכם ליעילות רישום מסיבי לאינדקסים נכון להיום עד כמה זה עוזר לשיפור הדירוג בגוגל והאם יש אינדקסים מסוימים (מלבד DMOZ...
שלום לכם, אשמח שתמליצו לי באילו אינדקסים לפרסם את האתרים הבאים: של נותני שירותי הסעה לאמנים, הפקות טלחוויזיה, טיולים, תיירים, מקומות עבודה...
שלום רב, בהמשך למתן שירותים ליזמים בחסות ISEMI - המרכז הישראלי ליזמות, אינדקס עסקים שבנינו עלה לאוויר: אינדקס עסקים האינדקס מתאפיין במתן...
אהלן אנשים! 1234directory.com פתח את השער להפצת מאמרים בחינם וגם לספרים אלקטרונים ותוכנות , האתר הינו בשפה האנגלית , אך ניתן להפיץ מאמרים וספרים...
אחרי תקופה ארוכה שבה הוצג עמוד ERROR אפשר סוף סוף להגיש הצעות ל DMOZ. בהצלחה למנהלים, מקווה שלא יווצר יותר מידי עומס של בקשות לאישור ...
אחד מהבלוגרים הפופולאריים בנושא שיווק באינטרנט, ג'רמי שומייקר, פרסם כי נסחט ע"י מי שהציג את עצמו כעורך ב-DMOZ. שומייקר טוען בבלוג שלו, שלפני זמן...
סתכלו. ניתן לראות את האתר שלי (ואני מניח שגם אחרים smileys/smiley1.gif ) דרך יאהו בלי פרסומות של גוגל: ...
ממליץ לכולם מביא גולשים וגם מאונקדס במקום טוב בגוגל http://idx.co.il/sites/index.php תוסיפו ועוד אחד גם הביא לי המון גולשים
לא משנה מה אני עושה, כמה אוביקטיבי אני, וכמה זמן שאני לא מחכה, אני לא מצליח לרשום את האתר ב DMOZ מישהו מבין מדוע?
כמה זמן לקוח לדמוז להוסיף אתר?
כמה זמן לוקח להם להכניס אותי? והאם בכלל..?
היי שאלתי היא האם בפירסום של גוגל שאני הכנסתי לאתר שלי. זה מחייב את בעל הפירסום.? או שזה הסכם מסוים עם בעל המפרסם. וגוגל משלם את זה ללא...
היי לכולם הנה רשימה של 1000 אתרי דירקטורי לרישום אתרים חלקם תומכים בתרים דו לשוניים וחלקם לא בהצלחה לכולם תהנו . www.freeonedirectory.com ...
קבלו אינדקס מיוחד - במאגר הזה תמצאו אתרים המציעים את תוכנותיהם / שירותיהם בחינם, מחולקים לקטגוריות. האתרים מתווספים אחרי שצוות האתר סינן ידנית את...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום