כל השאלות, התשובות, העצות והמידע שאתם צריכים עבור ה-Adsense שבאתרכם!
כידוע נושא המשחקים הינו נושא לא ריווחי במיוחד...איך בכל זאת ניתן להעלות את הרווח. יש לכם עצות ? אם מישהו מוכן לתת עצות מקצועיות בתשלום שיפנה אלי...
יש לי אתר חדש ונחמד לילדים ונוער (תוכלו לראות בחתימה-סטטוסים לפייסבוק) לאחרונה הוא מקום ראשון בגוגל וצובר אלפי גולשים ביום... בהתחלה כשהיו לי מס'...
החשבון שלי נחסם וזה ההודעה שקיבלתי השאלה האם אני יקבל את הכסף של חודש שעבר שאמור להשלח אליי בסוף החודש הזה כמובן החשבון הזה קיים שנה וחצי ואף פעם...
חברת גוגל פרסמה את הדוחות הכספיים שלה לרבעון הרביעי של 2011. הנתונים מאשרים את מה שוובמסטרים רבים מדווחים עליו בחודשים האחרונים: ירידה בהכנסות...
שלום לכולם יש לי אתר 5000 כניסות ביום, זה אומר 150 אלף איש בחודש ובערך חצי מליון דפים נצפים, אני עושה בערך 400 דולר בחודש מגוגל אדסנס, והCTR שלי...
מה יכולות להיות הסיבות שאדסנס לא מציג מודעות רק בעמוד מסויים ?
אני מניח שחלקכם ראו את הפוסט האחרון שלי בנושא סגירת חשבון גוגל אדסנס שלי - כדי לקצר דברים אומר שזה פשוט נעשה בגלל חשבון אחר שהפר את התקנון שלהם...
שלום רב, אני בתוכנית גוגל אדסנס כחודש וחצי. לפני מס' ימים אתר מסויים הציב את מודעותיי אצלו . מתברר שהוא ביקש מאנשים להקליק גם בפרסומת שלו וגם...
שלום אני חדש בפורום ואני שמח לראות שיש קהילה שעוסקת בנושא הזה ,פעמיים רבות חיפשתי אבל לא נמצאתי קהילה כזו יש לי בלוגר שבו אני מציב פרסומות...
ב"ה היי =] אם יש 2 אתרים שמשתתפים באותו חשבון אדסנס, יש דרך להפריד את הרווחים לפי אתרים? שיהיה אפשר לראות לדוגמא מאתר X מרוויחים ככה וככה...
האם לדעתכם \ נסיונכם גוגל מתייחסים בצורה יותר חשדנית כלפי דומיינים שנקנו על ידי פרוקסי כשה הם צריכים לשחרר תשלומים?
שלום לכולם, לאחרונה פתחתי אתר "צפייה ישירה" עם כמה חברים, אם ידע קל בקידום הגענו לעמודים ראשונים ואנחנו עומדים בערך על 100 צפיות ביום מגוגל.... ...
זה רק אצלי או שזה משהו גדול יותר? החל מאחה"צ אני לא מצליח לראות מודעות אדסנס בכלל (לא רק באתרים שלי) אלא בכל הרשת. ניסיתי בשלושת הדפדפנים...
נתקלתי באתרים המשתמשים בפרמטר google_hints ועוד כמה כמו google_max_radlink_len אבל אני רוצה להתמקד במה שמעניין אותי, האם מישהו מכיר את google_hints...
גם אחרי שעושים השב או שולחים את שוב אימייל או הודעה גוגול אינו שולח את הקוד אימות בדואר יש דרך אחרת לפנות אליהם יש בחשבון שהוא לא שלי כבר סכום...
זה האתר - www.hebclip.co.il מה שיש בו בעצם זה צפייה של וידאו שמוטמע דרך יוטיוב (בקשר לזה אני כמעט בטוח שאין בעיה). יש גם באתר אזור של "הורדת...
יש רשת של שותפים שהציעה לי לעשות פיילוט לבאנר באתר שלי כששאר הבאנרים עדיין משתמשים באדסנס. מבחינת התקנון של אדסנס זה בסדר כל עוד הפרסומות שלהם לא...
במידה ויש לי אתר עם פרסומות אדסנס , ואני מביא את התנועה מדף \ דפי פייסבוק זה חוקי מבחינת אדסנס ? אני לא רוצה סתם להחסם ..
עכשיו הם ביקשו חשבון בנק וכאלה שמתי הכל... זה אומר שזה שולח לי משהו בדואר PIN . 1.כמה זמן לוקח לזה להגיע? 2.האם בזמן הזה יצבר רווחים עדיין? ...
הי אם ברצוני לסיים לעת עתה את עבודתי עם גוגל אדסנס אבל עדיין יש לי שם רווחים שמאז התשלום האחרון לא הגיעו ל- 100 דולר. האם ביכולתי לבקש לסגור את...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום