כל השאלות, התשובות, העצות והמידע שאתם צריכים עבור Adwords
שלום, אני מנהל מסע פרסום באדוורדס לאתר מסויים מזה מזה מספר שנים וללא תקלות. יש אתר ראשי המותאם למחשב שולחני ויש אתר מותאם לנייד (בדומיין נפרד)....
שלום, אשמח לקבל קישור לקבלת שובר בגוגל אדוורדס תודה
אודה אם מישהו יוכל להגיד לי כמה עולה קורס מקיף וטוב של adwords? תודה.
שלום לכולם נניח שאני פותח קבוצעת מודעות חדש ועושה שתי גירסאות של מודעות: האם במידה ואני מסמן אחת מהן בסימון של MOBILE אז היא הופכת להיות רק למובייל...
שלום לכולם, זקוק לשובר adwords בתוקף אנא שלחו בפרטי. תודה!
נסגר לי החשבון אדוורד לפני שנים. . לי הוא נסגר לצמיתות כי עשיתי פרסום תמים לחלוטין אגב ,למוצר קליקבנק( מוצר שנותן טיפים איך לחסוך מאות דולרים בטיול...
הי בקמפיין יש הצעה אוטומטית לקליק אבל גוגל לוקח מעט כסף לקליק וממקם את המודעה מאוד נמוך מישהו יכול לעזור לי לגבי הפיכת עלות קליק מאוטומאית לידנית?
האם ניתן באמצעות גוגל אדוורדס לראות לא רק איזה אתר המיר ואיזה לא, אלא גם איזו ארץ/איזור המיר ואיזה לא. אני יודע שיש בפרוספר אפשרות זו, אבל היא לא...
לפי ההנחיות של גוגל זה אסור, אך אני רואה שיש כאלו שעושים זאת. האם צריך שני חשבונות או גם פרטי יצירת קשר שונים?
שלום חברים האם למישהו היה ניסיון בפרסום שירותים פיננסיים (הערכת שווי חברות, הכנת תכנית עסקית) הביצועים של הקמפיין שעשיתי היו על הפנים CTR נמוך...
היי, האם עוד מישהו שם לב שהמודעות של הפרסום הממומן בגוגל, לא מופיעות כשלא מחוברים לחשבון של גוגל? (ואני לא מתכוונת למודעות שלי)
קבלתי לפני שבועיים מייל שלא ממש התייחסתי אליו מרב לחץ של עבודה, וזה עלה לי ממש ביוקר, נכון להיום עברו קצת יותר משבועיים "קבלתי השעיה מגוגל", כל...
אני רוצה להוסיף לקמפיין קיים שלי גם רימרקטינג היכן אני נרשם לזה, או היכן אני משיג את הקוד שצריך לשתול באתר? תודה
אפילו הלכתי ל"עמודות" ולא ראיתי אופצייה כזאת... מישהו יודע איך מוסיפים אותה??
מישהו יודע איפה אפשר להשיג קופון לחשבון חדש באדוורדס? תודה
האם יש מניעה לפרסם את אותו שירות דרך 2 חשבונות Adwords שונים? כלומר - נניח שהקמתי קמפיין PPC מצליח ל"עורך דין ברמת חובב". ויש לי תקציב להקים קמפיין...
אני מקבל הודעות שצריך להסיר את מספר הטלפון מהמודעות שלי. עד מתי לדעתכם עוד אפשר למשוך את זה? כדאי להסיר כבר?
שלום לכולם, הרמתי קמפיין אדוורדס, במחשב (בדקתי המון מחשבים) מופיע תמיד 1-3, בניידים באותו ביטוי מופיע דף שני וכו'. מה יכולה להיות הסיבה (חוץ מהנחה...
לדף הנחיתה הבא: http://www.terminal.co.il/landing/b/EU8.php?country=JobaSearch דרוש מומחה בקידום אתרים/מומחה אדוורדס לצורך העלאת דירוג דף...
המודעות של הלקוח הפסיקו להיות מוצגות בימים האחרונים בדפדפן אינטרנט אקספלורר. בכרום זה מוצג כל הזמן, באייפון כל הזמן. מישהו יודע מה יכולה להיות...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום