כל השאלות, התשובות, העצות והמידע שאתם צריכים עבור Adwords
אני התחלתי, ובעזרת קופון של גוגל הבנתי את העינין, איך גוגל הולך והכל.. אני רוצה לנסות להבין מה הסוד של ההצלחה בגוגל אדוורס אני רוצה לשלם כמה...
לא יודע מה לעשות כל מילות המפתח שלי ככה.. אני חייב לשנות את זה ושיניתי נגיד למשהו אחר, וזה עדיין לא עזר.. לפחות מישהו יכול לעזור לי לשפר את...
שלום לכולם.. האם זה קורה גם לכם או שזה סתם מקרי? אני נכנס מדי שבוע לעדכן את המודעות, למחוק מילות מפתח לא מועילות ומשנה את העלות לקליק בהתאם...
שלום לכולם, אתמול נכנסתי לחשבון האדוורדס שלי פעם ראשונה. ושם ראיתי שחלק מהדברים מופיעים ברוסית וחלק בעברית, טוב לא התייחסתי יותר מדי, באתי לכנס...
הי כשאני עורך הצעות מחירים ללקוחות לעיתים אני משתמש בכלי מעריך התנועה של גוגל, שנותן לי מחירים משוערכים לקליק. האם המחירים שם מדוייקים? אשמח...
שאלה אני רוצה לעשות את מבחן ההסמכה של גוגל, ואני מתלבט עם לעשות או לא. מה אתם אומרים ,, כדאי? האם התואר ( האסמכתא ) עוזרת להביא לקוחות?
אני רוצה לפתוח חשבון MCC ממנו אוכל לנהל את כל החשבונות של הלקוחות שלי. ניסיתי לפתוח את זה על חשבון קיים שיש לי של אדוורדס אך הוא חוסם אותי זה...
אני אנסה בתחילה להביא את עיקרי הסיפור מבלי לחשוף יותר מדי פרטים ובכן.. אתמול הקלדתי ביטוי חיפוש עם זנב ארוך הקשור לקידום אתרים. אחת התוצאות...
שלום לכולם, כבר די הרבה זמן אני מנסה למצוא מידע כנה ואמיתי שיעזור להבין מהם המיקומים האידיאליים של מודעות מבחינת יחס של עלות מול תועלת. כולם...
האם הייתם לוקחים לקוח שרוצה קידום ממומן ומראש משקיע פחות מ 1000 ש"ח חודשית?
במידה ואני משיג קליקים בעלות של- 0.50-1.00$ לקליק האם ניתן לייצר מכך רווחים? כמובן מבחינה שיווקית האתר נבנה ע"י איש מקצוע והמחיר של המוצר נקבע לפי...
האם מישהו מצליח להסביר ללקוחות שלו את אופן החיוב של גוגל?
שלום רב, אני מנסה לפרסם בית עסק הממוקם באיזור הרצליה פיתוח, אין לי שום צורך שהמודעה שלי תופיע באיזור חיפה, ב"ש או אילת. הגדרתי בגוגל אדוורדס...
יש לי שאלה לגבי פרסום באדוורס למה יש מילות מפתח אשר לא מופיעות בהם מודעות אדוורס מודגשות בצד ימין ולעומת זאת מילות מפתח שכמט תמיד יופיעו בהם...
אני מפרסם כבר שנים באדוורדס. לא שיניתי דבר כבר המון זמן, לא בקמפיינים ולא באתר. קיבלתי היום הודעת השעיה של המודעות שלי, ואין לי מושג למה. אגב,...
אשמח לקבל בפרטי קופון ממי שיכול, תודה רבה מראש!
צהריים טובים. אני מנהלת קמפיין ב- Adwords בתקציב חודשי של כ- 150,000 ש"ח. מילות המפתח אצלי מופיעות בהתאמה רחבה, ולכן המערכת מציגה את המודעות גם...
היי לכולם, התחלתי מסע פרסום בגוגל אדווארדס לפני כיומיים. הזנתי את כל הפרטים, כל הנתונים מאומתים ("סטטוס: פעיל") והכל בסדר. אבל, משום מה, כל...
האם מותר לפרסם אתר המוביל לאתר (או יותר) שבו ניתן לקנות את המוצרים? (מין אינדקס..)
יש לי חשבון באדוורדס ואני פשוט בטוח שמישהו לוחץ לי על המודעות. לפחות מאתיים פעמים בחודש. האם יש אפשרות לזהות IP אשר נכנסים אלי למסע פרסום הכי הרבה...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום