טיפים לבחירת בכלי הנכון, עלויות כלים, המלצות וביקורות
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעקוב אחרי מיקומים של אתרי לקוחות, תוכנה נוחה ששומרת גם היסטוריה של מיקומים. אפשרי גם תוכנה בתשלום יש המלצות??
שלום לכולם. לפני שעברתי לוינדוס 7 היתה לי תוכנה שלדעתי מישהו שחבר בפורום הזה כתב שהיא הייתה פשוט מעולה. לתוכנה קראו LinksExC ולא רק שהיא ריכזה...
מספר הדפים המאונדקסים נעלם גם אצלכם ב seoquake?
מחפש ספקי שירותים מFIVERR בתחומים הבאים: כותבי תוכן בניית קישורים הפצת מאמרים בניית גלגל קישורים בניית פרימידה של קישורים פתיחת חשבונות...
שלום לכם, אני רוצה לקנות רשימה של PROXY לשימוש בתוכנות שונות. איפה קונים את זה, והאם יש גם PROXY של ישראל? תודה
עד היום השתמשתי בכלי של yahoo אבל נכון לשבועיים האחרונים, הכלי הזה כבר לא פעיל... מה אתם מציעים לעשות ?
מישהו מכיר? ממליץ?
עלתה לי לראש שאלה לגבי שימוש בכתיבת מאמרים בשביל לינקים. יש כיום המון אתרי מאמרים בעברית - ARTICLES, ACADEMICS, 2READ והרשימה נמשכת עוד ועוד...
מישהו מכיר כלי ( חינמי או לא ) שיכול לעזור את כל הלינקים היוצאים מאתר מסויים? תודה על העזרה
http://www.linkorbit.com/company/services נראה מעניין.
למה לא מופיע לי מגמות בחיפושים מקומיים חודשיים למרות שאני מחובר לכלי
האם מישהו נתקל בזה? בסרגל seoquake יש סימני שאלה במקום ערכים, ורק כאשר לוחצים על סימני השאלה אז מופיע הערך (PR, אלקסה, עמודים מאונדקסים וכו').
מאז השינוי הגרפי באנליטק של גוגל, אני רואה במקום מילות מפתח תווים מוזרים כמו זה:...
אמנם כתבו על זה בעבר ויש גם פוסט של פאבל - אבל אני פשוט מתאכזב מהמון כלים למעקב אחרי החלפות קישורים (כלומר שבודקים אם הקישורים שקיבלתי עדיין באוויר)...
הי אני צריך כלי טוב להפצת מאמרים ולרישום באינדקסים יש למישהו רעיונות? תודה מראש אייל
איזה כלי מומלץ ליצירת מפת אתר ? sitemap generator
שלום מישהו יודע האם הגירסה הפרוצה שלהם שווה משהו? הבנתי שהיא עולה 120$ לחודש ויש אותה גם ברשת :)
אהלן, לפני כמה שבועות הצגתי כאן את http://www.whois.org.il - כלי Reverse Whois לדומיינים ישראליים (אפשר לחפש דומיינים ישראלים לפי שם הבעלים,...
יש לי את התוכנה SENUKE X ב-97$ בלבד, עם רדיון ל-3 מחשבים. יש מקום ל- שניים. גם שותף אחד זה מספיק ב-50$ כל אחד. בבקשה לפנות אליי - 050-9702338...
הורדתי במיוחד בשביל זה פיירפוקס 8 הכי חדש התקנתי זה מופעל והכל וכשאני מחפש בגוגל אני לא רואה את כל הנתונים מישהו יודע למה
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום