לוח קנייה ומכירת דומיינים, פרסום אתרים למכירה, מכירת עיצובים וכל מה שקשור למכירת אתרים.
שלום לכל חברי פורום קידום אתרים, נא לא להגיב לאשכולות מכירת דומיינים, כל מי שיש לו מה להגיד, שיגיד בפרטי או בפתיחת אשכול בפורום המתאים, תודה ...
אני לא מקדם אתרים בארץ ואת האמת אין גם כוח לכך קניתי דומיין לצורך ניסויי שלא יצא לדרך ולכן מוכר את הדומיין. שם הדומיין: פולישוניקיון.com ביטויי ...
שלום, אני מחפש לקנות אתר-פורום מוכן עם משתמשים הכול שפועל כבר ויש בו אנשים על בסיס יום יומי. לאתר צריכים להיות מעל 1500 כניסות יומיות יחודיות. אם...
intelligent.co.il arba.co.il winter.co.il sofa.co.il electro.co.il srt.co.il cut.co.il caduregel.com cadursal.com kadursal.com
שלום לכולם, בשנתיים האחרונות התחלתי להרחיב את העיסוק שלי בדומיינים ולרכוש כאלה שיש להם פוטנציאל לדעתי. הרבה מהם לא נרכשו סתם ותוכננו להם אתרים אך...
404
UsedBooksMarket.com - מתאים לאתר/חנות לספרים משומשים, מכירת וקניית ספרים, יד 2 FindFlightNow.com - מתאים לאתר להזמנת טיסה, טיסה דקה 90, איתור טיסות
היי, בשם ה' נעשה ונצליח 2 דומיינים בעל פונטנציאל עצום למכירה. בילדס - Builds.co.il -> דומיין וותיק 6 שנים ברשת. הבנייה היא נושא מאוד כללי ובגלל...
למכירה אתר העלאת הקבצים הגדול והמוכר בישראל ! האתר בעל אלפי כניסות בכל יום כשחלק גדול מחו"ל ובעל הכנסות חודשיות מפרסום האתר למכירה במחיר מיוחד...
מספר דומיינים למכירה: הדומיין GreenHouse.co.il (בית ירוק): בתוקף עד 22-03-2013 מחיר מבוקש: 3500 ש"ח הדומיין Pergula.co.il (פרגולה): בתוקף עד...
N/A
אני הולך לשחרר 4 דומיינים שאין לי צורך ועניין לחדש אותם, אני מבקש 100 ש"ח לכל דומיין כולל חידוש לא בגלל שהם שווים משהו אלה בגלל המטרד של העברת...
שלום רב, להלן רשימה של מספר דומיינים שברשותי, אשמח לקבל הצעות לגביהם במייל ssspiker40@walla.com . אנא השקיעו כמה דקות לעבור עליהם ביסודיות,...
דומיין קליט והטוב ביותר לתחום האפליקציות. למכירה מיידית. למחיר יש לפנות במייל kobi3290@gmail.com
www.Beautiful.co.il דומיין נדיר במחיר מצחיק! לפרטים נוספים: Yoske28@gmail.com 0545425454 יוסי ברנס.
למכירה דומיין עם ותק 5 שנים 2000 ש"ח לפנות בפרטי
למעלה מתריסר שנים היה הדומיין brothers.co.il מאוכלס באתרים שהקמתי לזכרם של אחים שכולים, כולל אחי ז"ל. עתה אני נאלץ להציע את הדומיין למכירה כיוון...
למכירה הדומיין: COM.טכנאי-מחשבים לפרטים נוספים: COM.טכנאי-מחשבים@sale כמו כן ברשות חברתנו מספר גדול של דומיינים פרימיום בעברית: NET.סלולרי
רציניים בלבד. מוזמנים לתת הצעות באתר או במייל. Cover.co.il Yoske28@gmail.com
דומיין בינלאומי.. יכול לשמש לאתרי סרטים,ביקורות , סקס ועוד. דומיין שעבר ציד של תקופה ארוכה ולבסוף נתפס ונרכש. divxv.com אשמח לקבל הצעות מחיר...
למכירה אתר עם דומיין ותיק 2000 ש"ח לפנות בפרטי
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום