לוח קנייה ומכירת דומיינים, פרסום אתרים למכירה, מכירת עיצובים וכל מה שקשור למכירת אתרים.
שלום לכל חברי פורום קידום אתרים, נא לא להגיב לאשכולות מכירת דומיינים, כל מי שיש לו מה להגיד, שיגיד בפרטי או בפתיחת אשכול בפורום המתאים, תודה ...
שם הדומיין: www.אנטי-וירוס.com מה הוותק של הדומיין: 2 מחיר מינימום: 2500 שח (פתוח למו"מ) - ימחר למרבה במחיר איש קשר: אלון פרטים ליצירת קשר:...
לדומיין וותק של כ-3 שנים!!! עם PR3 אינדקס עסקים - תחילת עמוד 2 בעלי מקצוע - אמצע עמוד 2 האתר בנוי חלקית , יש חלקים לא פעילים , ולכן גם האתר...
שלום, אני מחפש דומיין לאתר משחקים, רצוי .NET תודה .
שלום, אני מוכר את האתר www.omegold.co.il קצת הסבר על האתר : האתר הוא מערכת צאט רנדומלי אשר תבחר לכם שותף לשיחה באופן רנדומלי. יש אפשרות לצלילים...
אתר מושקע וידוע בתעשייה, www.lihuk.co.il, מוצע למכירה! האתר הוא פלטפורמה שיווקית לשחקנים, פועל כבר למעלה מ 3 שנים, מעוצב נפלא, בעל ממשק למשתמשים...
אני מוכר אתר בתחום המדרסים האתר נמצא באויר קרוב לשנה לאתר דומיין מ-ע-ו-ל-ה הוא מכיל תכנים איכותיים והצליח להתברג לדף הראשון בגוגל עבור המילה:...
שלום, הדומיין vibrator.co.il למכירה הצעות יש להעביר בכתובת האימייל :k1235@walla.com וותק הדומיין: No. Domain Name Age 1 vibrator.co.il 10...
שם הדומיין: tisot-eilat.com מה הוותק של הדומיין: שנה מחיר אתר+דומיין: 15k NIS איש קשר: Alex פרטים ליצירת קשר: דרך האתר הערות: אתר עם תוכן...
שלום, לפני שלושה ימיים סיימתי לרכוש כ-60 דומיינים חדשים עם שמות גנריים בעברית. ברשותי כעת כ-130 דומיינים בסה"כ, רובם בעלי שמות גנריים. למעונינים...
למכירה אתר פורומים מוכר לסטודנטים האתר בן 4 אוטוטו פעיל מאז 2008 מבוסס מערכת Phpbb מדורג יפה עבר קידום היה PR6 עד לאחרונה דוחות סטטיסטים יסופקו...
2 דומיינים ישראליים ללא שימוש (וותק של שנה +-) למכירה: ProPedia.co.il - תאריך תוקף 10/02/2013 - עלות של 150 ש"ח יכול להתאים עבור אינציקלופדיית...
שלום. אני מעוניין לקנות אתרים באנגלית. אתרים חוקיים בלבד. תקציב בלתי מוגבל. הצעות לפרטי. דור.
שלום, מחפש אינדקס אתרים לקנייה, רצוי עם כניסות, אבל אפשר גם בלי. **לא מחפש שמישהו יבנה לי מההתחלה.
למכירה מגוון של דומיינים מעניינים מאוד לרציניים ניתן לרכוש בכל עסקה מעניינות שיש לכם saritavita.co.il שרית אביטן זמרת etibitton.co.il אתי ביטון...
שלום לכולם מוכר את הדומיין - arabic-articles.com כל מי שמעוניין שיצור קשר במייל barak.mihshuv@walla.com ברק
שלום לכולם נמכר - תודה לפונים ברשותי אתר מאגר לחברות ניקיון, תחום תחרותי מאוד עם פוטנציאל גדול. אומנם הנושאים העיקריים פחות מקודמים כרגע אבל...
האתר: http://xn--5dbhbjahaazj3bdf3b0c.net/ מוצע למכירה. נמצא במקום הראשון בגוגל בביטוי "סטטוסים לפייסבוק" (60,000 חיפושים בחודש) ובמקום שני...
שלום לכולם, אני מוכרת אתר (כולל דומיין) http://www.סרטים-מומלצים.co.il/ עד לא מזמן האתר היה במקום הראשון בגוגל, אך כוון שאין לי זמן להשקיע בו,...
שלום. אני מוכר אתר הורדות של תוכנות בעלות רישיון חופשי. האתר עולמי, באנגלית, דומיין יפהפה, כניסות די מועטות עקב אי קידום של האתר (האתר נמצא במקומות...
שלום לכולם. ברצוני למכור אתר העלאת תמונות שברשותי. האתר נמצא בכתובת: http://best-web.co.il/upimg/index.php האתר כולל: עיצוב, קידוד, תכנות...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום