מחפש עובדים בתחום האינטרנט? מחפש עבודה בתחום קידום אתרים, תיכנות או כתיבת תוכן? זה המקום!
להלן מספר קריטריונים שחובה לציין כאשר פותחים מודעת דרושים (פורמט חובה!): - שם החברה/מעסיק (חובה): - הגדרת המשרה (חובה): - תאור המשרה (חובה): ...
היי, בוקר טוב. אני מחפש כותב/ת תוכן שמסוגל לספק כמות שנעה בין 100-150 מאמרים בחודש, מדובר במאמרי קידום, צרו איתי קשר במייל guyedryme@gmail.com
שלום רב, דרושים כותבי מאמרי קידום (SEO), עם דגש עם הקלדה מהירה ויכולת יצירת הרבה מאמרים בזמן קצר. אנו מחפשים כותבים קבועים עם מוסר עבודה בריא...
היי, קוראים לי גיא, כותב תוכן ומאמרים כבר כמה שנים. מוציא קבלות, עובד מהר וזמין. לדוגמאות ועלויות guyedryme@gmail.com
היי, אני מחפש חברה לקידום אתרים או מקדם אתרים לאתר אינטרנט חדש שפתחתי, תודה.
צריך כותב מאמרים. הרבה עבודה. כתבו לי כאן או בפרטי כולל טלפון ואצלצל בהקדם.
לקידום אורגני לאתר דרוש מקדם נחוש בעל ידע . לפרטים : 054-5987439 נתנאל חברת "תמיד ירוק " .
שלום, אני מחפש עבודה כמקדם אתרים מתחיל. יש לי ידע בבניית ותחזוקת אתרי WP, אופטימיזציה של דפים, Google Webmaster ועוד. אשמח לשלוח קורות חיים. ...
אני פותח אתר בקרוב , מחפש מישהו שיוכל לבנות לי אתר כולל: עיצוב תכנות מערכת וכל מה שכלול בכך תשלום בהתאם לעוד פרטים שלחו לי הודעה בפרטי
FDSAFSAF
דרושים מקדם אתרים מתחיל למשרה חלקית שלום רב, אנחנו מחפשים מקדם אתרים מתחיל או כזה שרוצה להשלים שעות עבודה ליומיים בשבוע ואפשרות ליותר. ...
שלום רב, אנחנו מחפשים בונה קישורים בפורומים לעבודה חודשית קבועה. דרישות: זמינות גבוהה מינימום 10 שעות בשבוע מוסר עבודה גבוה תתבצע הכשרה...
לחברת אינטרנט בשפיים, דרוש תותח BOOTSTRAP עם יכולות מוכחות ב-PHP רמת אחריות גבוהה, עמידה בלו"ז, יכולת עבודה עצמאית. המשרה מיועדת לנשים וגברים...
לא רלוונטי
שלום רב, אנחנו מחפשים בונה קישורים מקצועי עם מחירים טובים או מישהו רציני בעל מוסר עבודה אותו נכשיר לטובת הנושא, מדובר בעבודה חודשית קבועה, מצוין...
דרוש\ה מקדם\ת אתרים לסטארט אפ מטורף לגמרי שהולך לשנות לכם את החיים. אם אתם לא רוצים לעבוד אצל מישהו ומחפשים להיות מארק צוקרברג הבא... תיאור:...
שלום רב, חברתינו מחפשת בונה קישורים. פרטים על המשרה: בניית קישורים חכמה ורלוונטית באתרים שונים ברשת. ההכשרה תהיה בתחילת העבודה. עבודה...
לחברתנו דרוש מנהל קמפיינים תותח! שיודע להתנהל עם תקציבים גדולים. לפרטים נוספים צרו קשר במייל- rachelc@seo-c.co.il
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום