מנועי החיפוש, טכניקות לקידום אתרים בתוצאות האורגניות
יש לנו עסק משפחתי לדפוס. עד היום עיקר הלקוחות הגיעו מפה לאוזן ועסקים באיזור אבל אנחנו רוצים להתרחב ובשלבי הקמת אתר לחברה. חבר שבונה לנו את האתר המליץ...
היי אני רוצה ללמוד קידום אתרים אבל אין לי שום ידע פשוט אני מתלבט עם ללכת למכללה או ללמוד לבד מה כדאי לי לעשות?
תשכחו מכל מה שידעתם על עבודה קשה בקידום אתרים, זה בהישג ידכם בכלי אוטומטי שחוסך לכם שעות של הקלדה, זו לא תוכנה רובוטית טיפשית אלא תוכנה שיש בה המון...
אהלן חברים, ישלי אתר שמספק עוקבים לאינסטגרם במחירים זולים. אני רוצה לקדם אותו, גם באנגלית וגם בעברית. 1)איך אפשר לקדם אותו באנגלית ? 2) איך אפשר...
היי לכולם, אני מחפש אתרים מהם אוכל להוציא קישורים דרך מאמרים גם בתשלום. אני לא מחפש אתרי מאמרים (כמו רידר, מנטליקה ...) אלה אתרי תוכן אמיתיים...
יש לי בלוג עם כמה אלפי כניסות בחודש ב wordpress.com ואני חושב להעביר אותו לדומיין ניהול ואחסון עצמאיים. האם זה יעיל יותר מבחינת הקידום? האם יש...
שךום. קיבלתי תוכן לאתר על נעלי בירקנשטוק. התוכן טוען שניתן לדעת על פי גוגל טרנדס את העלייה בפופולריות של הנעליים האם התוכן נוכן ומדוייק? תודה....
מה קורה חברים? אני רוצה להתחיל לקדם אתרים, מישהו יכול לתת לי מדריך לקידום אתרים טוב?
שלום. יכול להיות שהעתיקו תוכן שכתבתי, מהאתר שאני מקדם ? http://www.nisur.net/concrete-cutting-diamond.htm
היי. לאחרונה אני נתקלת בביטוי שנקרא ברידג' לינק. לא מצליחה להבין איך להשתמש בו, מי משתמש בו ומה זה בכלל :rolleyes: בנוסף - לא הבנתי אם GOTO בתוך...
מישהו יודע למה התוסף all in seo עושה לי בכותרת של הדף בגוגל את הכותרת שהגדרתי לדף, ומוסיף את הכותרת של הדף הראשי אחריו?
היי לכולם רציתי לשאול, אנחנו מקימים עסק קטן ומעוניינים לפתוח עבורו אתר\דף נחיתה שיוביל את הלקוחות אלינו. המטרה העיקרית של האתר היא לספק מידע על מחיר...
שלום לכולם, אני רוצה להפעיל באתר Image Map. לא הצלחתי להבין האם זה ידידותי למנועי חיפוש? האם יש פתרון מומלץ אחר? תודה מראש לעונים!
שלום אני מקדם אתר מתחום האטרקציות ואני מעוניין בהחלפת קישוריםבנושא זה liorbh27@gmail.com
שלום, אני חדש כאן בפורום כי רק לאחרונה בנו לי אתר לעסק ואני נכנס לעניינים. האתר הוא וורדפרס והוא אתר תדמיתי. התחום הוא תחום של סרטי תדמית- אנחנו...
שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי קידום אתר למכירת תכשיטים בחיפוש תמונות. המטרה היא תמונות המוצרים יקבלו מיקום טוב יותר בחיפוש תמונות בגוגל. איך...
שלום לכל המומחים , לאחר קריאה מרובה בפורום בכמה לילות האחרונות שהיו לי , הבנתי שחשוב לרשום מאמרים - ולהעלות אותם בהדרגה. השאלה שלי היא כזאת , איפה...
שלום חברים מכיוון שזהו המקום היחיד שהזכרתי אי פעם את האתר מאמרים הזה, מצאתי לנכון לעדכן בפורום שאתר כתב עת (www.KtavEt.co.il) עבר שדרוג והפך להיות...
שלום רב. יש לי שאלה בנוגע לקידום Seo . בבעלותי האתר "משתלם" http://www.mistalem.co.il הקוסנפט של האתר הוא לתת הצעות שירותים משתלמות ללקוחות אשר...
היי. אני מקדם אתר בתחום הדיאטה של חברה בשם נטורל ביוטק. שם הדומיין הוא: www.naturalbiotech.co.il האתר מקודם יפה בכל מילות החיפוש הרלוונטיות של...
השתמש באפשרויות על מנת להגביל את תצוגת הנושאים לאלו שחדשים יותר מטווח הזמן שיצויין.
מאפשר לך לבחור את הנתון לפיו ימויינו הנושאים.
מיין נושאים לפי...
הערה: כאשר ממיינין לפי תאריך, 'בסדר יורד' התוצאות החדשות ביותר יוצגו ראשונות.
חוקי הפורום